Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Η χρονιά τελιώσε...καλό καλοκαίρι



Η χρονιά τελιώσε...καλό καλοκαίρι



Ολοκληρώνοντας μια χρονιά, γνωρίζοντας κατ΄αρχήν  το άθλημα της καλαθοσφαίρισης σε πολλά νέα παιδιά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που είχαν την όρεξη, την διάθεση να μάθουν και να γνωρίσουν κάτι νέο μέσα από μια διαδικασία που αρκετές φορές ήταν δύσκολη και κοπιαστική, με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά σημαντικά βήματα για την διαπαιδαγώγηση τους σε αυτό το άθλημα που όλοι αγαπάμε.


Επίσης τους γονείς που εμπιστεύτηκαν στην ακαδημία μας και σε μένα προσωπικά την προσέγγιση των παιδιών τους στο συγκεκριμένο άθλημα πιστεύοντας ότι όλη αυτή η χρονιά θα είναι εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια

Ένα ευχαριστώ στους φίλους και συνεργάτες που βοήθησαν με το τρόπο τους τη φετινή χρονιά και ιδιαίτερα στον coach ΤΡΑΝΤΑΛΗ που είναι μαζί μου από από την αρχή αυτού του εγχειρήματος, αλλά και στον coach ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ για την προσπάθεια που κατέβαλαν τη φετινή χρονιά και με την συμβολή τους πραγματοποιήθηκε όλο αυτό το εγχείρημα.

Όραμα μου η δημιουργία μιας ακαδημίας Μπάσκετ, ενός πυρήνα αθλητισμού, πέρα από συλλογικές σκοπιμότητες δίνοντας στα παιδιά αλλά και στους γονείς, σωστές κατευθύνσεις να επιλέξουν αν αυτό που κάνουν τους αρέσει και τους ταιριάζει. Έχοντας πάντα στο μυαλό μου ότι το ταλέντο και το χάρισμα ενός παιδιού πρώτα απ΄όλα πρέπει να εντοπιστεί, πιστεύω ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ κάποιος που δεν το έχει. Γιατί στον αθλητισμό αυτό που μετράει τελικά είναι η προσπάθεια, και αυτή θέλω να αναγάγω μέσα από την δουλειά μου.

Προσπάθεια μου, τα παιδιά που τελειώνουν το δημοτικό να είναι κατασταλαγμένοι αθλητές και αθλήτριες της καλαθοσφαίρισης και να έχουν όλα αυτά τα προσόντα ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν σε μεγαλύτερες αγωνιστικές ομάδες της ηλικίας τους για να ζήσουν τα επόμενα χρόνια τις χαρές που προσφέρει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ευχή μου πάντα τα παιδιά με ταλέντο να πάρουν τις σωστές βάσεις και όταν έρθει η ώρα να δείξουν εκεί που πρέπει το ταλέντο τους και εμείς θα είμαστε εκεί να τα καμαρώνουμε.

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και σε ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα που αφορά την ακαδημία μας. Γνωρίζουμε και εγώ προσωπικά πολύ καλά ότι έχουμε πολυ μεγάλη απόσταση να διανύσουμε σαν ομάδα για να φτάσουμε στα επίπεδα που επιθυμούμε.Να είστε σίγουροι όλοι πως, ότι γίνεται είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Και εδώ θα ήθελα την συνδρομή οποίων πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν σε ένα αθλητικό σωματείο. Η συνεισφορά πολλές φορές μπορεί να είναι και μια παράτηρηση, μια κουβέντα, μια υπόδειξη που θα είναι για το καλό της ομάδας και θα συνάδει με τις αρχές και τους στόχους τις ακαδημίας μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να προτρέψω όλα αυτά τα παιδιά που ήταν φέτος μαζί μας αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και ακόμη μεγαλύτερο ώστε τα οφέλη του αθλητισμού να τους κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερους.


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...........
Με εκτίμηση
ΜΑΡΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Υπεύθυνος Ακαδημιών
Αναγέννησης Νέου Ικονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου